Kostnadseffektiv anslutning av fjärrvärme

Publicerad: 24/6, 2019

Nu har Forma Plast i Ockelbo framme sin nya version av standard fjärrvärmekåpan. Den är framtagen i när samarbete med fjärrvärmeinstallatörerna.

– Den standardiserade skyddskåpan ger en enhetlig lösning, som är utformad efter entreprenörernas krav, och kan beställas hos oss inför varje monteringstillfälle. Du som kund behöver inget eget lager, förklarar Åke Hålén på Forma Plast AB.

Fjärvärmeanslutningarna blir snabbare och enklare, när materialet finns på plats och inte behöver specialbeställas.

Med Ockelbo Fjärrvärmekåpa hinner man med flera monteringar i timmen i ett villa- eller fastighetsområde. Arbetet blir rationellt, reducerar underhållet och ökar livslängden på installationerna. Nu finns också en bra isolerings-insats för till Ockelbo Fjärrvärmekåpan. Den består av två delar och är helt färdig att bara stoppas in i kåpan!

– Förutom snabbt montage, är kåpan också mycket tålig. Tillverkad som den är i slag- och reptålig, temperatur- och UV-tålig plast. Materialet klarar både vårt växlande klimat, med snabba temperaturomslag, och intensiv vårsol. Alltså god väderbeständighet! avslutar Åke Hålén.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK